Idag blir middagstipset en smarrigpastamedkycklingsom får lite härlig syrlig smak av citron. En snabbvariant av denna rätt får manomman hoppar över marineringen helt och bara steker strimlor av kyckling och istället smakar upp såsen medmer citron, gärna finrivet citronskal
Servera kycklingröran på pastan och riv eventuellt lite mer pecorino ost över det hela. Skär kycklingen i lagom stora bitar lägg i pannan, salta och peppra
Strimla purjolöken, tärna paprikan och dela kycklingfiléerna i bitar. Åt en supergod kyckling ikväll. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt broccolin koka med de sista minuterna
Skär kycklingen och paprikan i strimlor. Här använde jag kycklingfilé och blandade ner pastan i såsen. Men här kommer receptet på en krämigpastasom jag lagade för ett tag sen
En enkel och god kycklingrättmed indiska smaker. Slå sedan i kycklingen. Servera med valfri pasta. Nu ska vi se om jag kan få hjälp att bena ut om det är karpaltunneln som spökar
Strimlakycklingen och pancettan. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrigpastarättmed liknande smaker
Jag hade egentligen tänkt göra pesto-kyckling, men "någon" hade haft peston till något annat. Servera med den nykokta pastan, riv parmesan grovt över på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.