Häll ner broccolin som du har skärt i små buketter. 1 Broccolistånd. 1 Broccoli. Detta är absolut ett av det tillbehör som återkommer oftast vid våra måltider
Broccoli, en liten grönsak som man antingen tycker om eller avskyr. Broccoli är ju en av våra mest näringsfyllda grönsaker, så jag försökte vara lite nyttig just den dagen
2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
I veckan som var fick min lergyta komma fram ur gömmorna. Den stackarn har glömts bort lite sedan dennes kusin med sladd flyttade in i familjen Andersson/Kårdahls hem
För att underlätta utmaningen uppmuntrar jag er att prova dessa urgoda broccolibiffar. Jag har visserligen aldrig haft problem med att få Vera att äta just broccoli men när jag tillagar den som biffar äter hon desto mer
Man kan lätt byta ut skinka och broccoli mot det man har i kylen. Pajdeg4dl mandelmjöl50g smör1äggFyllning2dl färdigkokt broccoli200g skivad skinka som du strimlar2ägg2dl grädde2dl riven mild ostSalt och pepparSätt ugnen på 200gBlanda ihop ingredienser till pajdegen och knåda ut i pajform
Add the coconut milk and the broccoli (broken into florets) to a sauce pan and bring to a boil. Let simmer for about 5 minutes until the broccoli softens. Serve with optional toppings 1 broccoli
Förra året fick Bibbi en kokbok av mig, Tommy Myllymäkis Grönsaker, tillbehör & Garnityr och förra veckan bjöd hon på en rätt därifrån, en riktig höjdare med broccoli, vitlök och färskost
Så jag har gjort egna köttbullar som ligger i frysen, och igår gjorde jag en broccoli och skinkpaj. ~blanda broccoli, skinka, lök och ost i skalet och slå över äggstanningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.