I år valde jag att jag göra dem medmandelmassa och i långpanna. Saffransbullar medmandelmassa. Sen gör man som man villmedgarneringen men visstblir de litefestligaremedringladvit choklad över och sedan toppade med något strössel
Silviakakan är en kaka med glasyr som jag smaksätter medantingenlime eller citron. Häromdagen hade vilite extra folk hemma och jag blev sugen på att baka något
Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Kommer inteihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fickmig att lägga det i sparahögen var nog farinsockretitoppingen som ger kokosen lite extra god och knäckig smak
Jag riveralltidmandelmassan och blandar den medlite grädde. Jag blandade bara ihop allt med en elvisp, men man kan köra imixer om man vill ha den lite fastare och mindrekornig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.