Servera dem ljumna tillsammans med smör och ost. De är lite nyttigare än vanliga scones som är gjorde på vetemjöl, eftersom dessa är gjorda på fullkornsdinkelmjöl
H. ä. r. k. o. m. e. d. t. u. l. v. a. c. p. å. i. n. s. ö. g. f. h. P. b. -. K. y. j. R. 5. 0. 2. ,. 7. D. 4. S. 3. T. B. J. A. 8. 1. 6. F. x. G. L. I. (. E. d l
Pensla ovansidan med lite smör eller margarin medan kakorna fortfarande är varma. Tillsätt dinkelmjölet och fortsätt tillsätta vetemjöl tills konsistensen känns bra
Häll över degen i en inoljad plastlåda med lock. Om man inte har bråttom med att få färdigt limporna går det lika bra att låta de stå och jäsa i rumstemperatur ett tag innan de bakas
Det var meningen att jag skulle göra en pizza på kokosmjöl och mandelmjöl idag så jag började leka med LCHF´s bakerix men det ville sig inte så jag provade att ta bort hälften och tillsätta sojamjöl, men det kändes inte rätt det heller
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Baka av i 15 min på 200 grader med först lägger du ett ark bakplåtspapper i formen på fyller med torra ärter eller linser. 250 g Dinkelmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.