Kanelbullar av dinkelmjöl
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till degen
  • 150 g smör
  • 6 dl mjölk
  • 25 g jäst
  • ½ tsk salt
  • 1½ dl råsocker
  • 2 tsk malen kardemumma
  • 1½ - 2 l ljust mjöl av stenmalet dinkel eller lantvete
  •  
  • Fyllning
  • 100 g rumsvarmt smör
  • ½ dl råsocker
  • 1 msk malen kanel (eller annan valfri smaksättning
  • t.ex malen kardemumma)
  •  
  • Pensling
  • 1 ägg
  •  
  • Garnering
  • Pumpakärnor
  • Solroskärnor
  • Dinkel- eller nakenhavreflingor
  • Pärlsocker (eller råsocker)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.