1. Blanda samtliga färsingredienser. Låt stå och svälla 15 minuter. Rulla en provboll och stek i smör. Korrigera kryddning och konsistens (tillsätt potatismjöl om de är för lösa, grädde eller vatten om de är för hårda)
Ingredienser100 g riven kokos1/2 dl cashewnötter1/2 bananrivet skal från ½ citronReceptLägg kokos (spara evtuellt lite till rullning), cashewnötter och citronskal i en matberedare
Smaskiga citronbollar. Citronbollar 10 små eller 5 medelstora. Äldsta barnbarnet ville baka när hon var med morfar så hon hittade helt enkelt på ett eget recept
2 gånger himlen. Beroende på vad man gillar såklart. Formatet är bollar men går ju precis lika bra att göra till bars om man vill det – smaken är ju lika god i vilket fall som
Citrontryfflar / Citronbollar. Hemma hos oss har vi alltid flera burkar med Kokosolja hemma. En. Aromfri Kokosolja har vi i skafferiet bredvid kryddorna till stekning,
Jag bjöd på goda raw chokladbollar och citronbollar som plåster på såren. Citronbollar. Hej alla fina. Förra helgen föreläste jag på ett litet hälsoevent, superkul att träffa massa goa, härliga människor och chocka lite med information om vad maten innehåller idag samt hur det påverkar våra kroppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.