Rawbullmacka med rödbetssallad:)
Gittes Green Living
Gittes Green Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 Raw Food bollar som jag bjöd på. Raw Food var egentligen bara en “kul grej” eftersom det var Silverbitens smycken jag skulle sälja men folk var så nyfikna på att veta mer om Raw food så det var nästan det enda jag pratade om!! Jag är SÅ glad Jag blev tillfrågad om jag ville komma och föreläsa om Raw Food och tillaga något inför publik och en någon frågade om jag ville komma om de samlades ett litet gäng. Hmm.. hade inte planer på att utveckla mig mer än min coaching men man måste ju utvecklas eller? Så jag sa inte ja men inte heller nej Bollarna jag bjöd på var en variant av Citroncaroberna som jag bloggat om tidigare men eftersom jag inte hade tillräckligt många receptlappar att dela ut så lovade jag att lägga ut receptet på bloggen, så här kommer det.
  • 200 Raw Citronbollar!
  • 2 dl Solrosfrön
  • 2 dl Sötmandel
  • 16 Dadlar
  • 2 msk Carobpulver (eller Kakaopulver)
  • 1 msk Citronzest (rivet skal från 1-2 citroner)
  • . 0,8 dl Citronsaft (saft från 1-2 cotroner)
  • 0,5 tsk Himalayasalt
  • 3 Rödbetor 0,5 dl Äppelcidervinäger
  • 1 msk Agavesirap
  • 1 tsk Himalayasalt
  • 1,5 dl Cashewnötter
  • 2 msk Rödbetsspad
  • 3 msk Vatten
  • 1 msk Citronsaft
  • 1 tsk Dijonsenap (ej raw)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.