Lägg i en bunke och strö över. på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Skala, kärna ur och skiva päronen. vaniljsocker och citronskal. och lägg ett lager i botten av formen. päron till, häll på smör och sedan ytterligare ett lager och smör
Till och med mina gamla äppelträd. salt och peppar. Tvätta skockor och potatis, lämna skalet på. skockorna på längden och skär potatisen i likvärdiga bitar
Kakan är både gluten- och mjölkfri, men kan utan problem ätas av alla. Behändigt att ta fram senare i vinter när snön yr om knutarna, och baka sig en härlig äppelkaka
Saftig, mjuk, smakrik och mättande. Näringstät dessutom och lätt att mixa och vispa ihop. Färska, mixade dadlar och väl vispade ägg skapar den saftiga och fluffiga konsistensen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.