Glasskräm är det väldigt lätt att göra. ♥ Glasskräm ♥. Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Jag ser på fyllningar som en överraskning, man ser vilken tårta man blir bjuden på men vad som döljer sig under ytan, det är jag alltidnyfiken på
Hanna brukar gå bananas på dem när vi är iItalien. Sistvi var där hade vi den enorma lyxen attbli serverade skockor som plockats i trädgården bara några minuter … Läs mer →
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Att baka med surdeg kan verka komplicerat och svårt, men det är egentligen bara mjöl, vatten och lite kärlek (och kanske ett par tekniska detaljer till) som behövs
Missainteatt smaka på basilikaglass med kex och olivolja på Gelateria Alberto iCorniglia. Friterad mat är en viktig del av det italienska köket, det är lätt att glömma bort eftersom den inteblivitlika känd utomlands
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Självklart lyckades jag vid enstaka tillfällen, men när det kom tillattfinna det där ultimata receptet som resulterade i "wonder cookies" varje gång så var jag långt ifrånatt ha löst min gåta
Från att ha friterat blöta och mjuka pommes har han nu, efter att ha bläddrat isinbibel från föregående inlägg, lärt sigattfritera tunna, krispigapotatischips som är helt underbara attsitta och knapra på till kött, sås eller bara som de är
Jag följer det intealltidtill punkt och pricka, men det är bra att ha något att utgå ifrån. Och det här, att kasta bort surdeg, är en av sakerna som många har reagerat på
Men - paketets tillverkare påstod att de var italienare och hade ambitionenatt uppfostra användarna att koka deras pasta på rätt sätt, och därför fanns det mycket grundligainstruktioner om tillagning
Jag gjorde den senast straxt före jul för attEyvind önskade så, dessutom passade det bra då jag klumpat till det och hamnat i en knipa som jag svårligen skulle kunnat ha ta mig ur om det inte vore för just en chiligratinerad hummer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.