Ciderkyckling med sparris
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk smör
  • 4 stora kycklingfiléer ca: 600 g
  • 2 tsk fransk senap
  • 2 dl inte för söt cider
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • helst av fond
  • ½ tsk örtsalt
  • Ett par tag med pepparkvarnen
  •  
  • Sås
  • Ca: 3 dl silat spad från kycklingen
  • Ca: 2 msk ljus maizena redning
  • 1 msk färska finhackade örtkryddor tex: oregano eller timjan
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • Gräslök
  •  
  • Servering
  • Potatis
  • Kokt sparris
  • Grön sallad
  • Groddar
  • Skivade rädisor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.