- serveras med fördel. Smaka av med salt. 3 päron. 75 gr gula russin. Tärna päronenoch fräs dem i smöret ca 2 min. Koka tills chutneyn tjocknar, ca 45 min. 3 päron. 75 gr gula russin
Ett annat chutneyreceptmed äpplen, mango och ingefära hittar du här. För några veckor sedan gjorde jag en rolig chutney, som nu stått och mognat i kylen och är redo för att användas
Lägg på bakplåtspappersklädd plåt, toppa med valfri topping och sätt in i ugnen när den blivit varm. Fantastiskt gott med smör, ost och kanske lite marmelad
Det var min frukost imorse och var verkligen en superstart på dagen. Denna bovetegröt med smoothie är toppad med hallon, blåbär, gula russin och pistagenötter
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Skär päronoch äpplen i bitar, blanda runt med socker och potatismjöl. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.