Men när vi flyttade så hamnade den i ett förråd och föll i glömska men så i samband med årets vårrensning hittade jag igen den och tänkte att nu måste den komma till användning igen
Servera kycklingen med potatis ochmojorojo. Lägg dem i en ugnsfast form, ringla över olja och gnugga in saltet så att potatisarna är helt täckta med salt och olja
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisen och stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i löken och svartkålen och låt det mjukna med potatisen
Chili- och sojamajonnäs2 äggulor 2-3 dl rapsolja sriracha, efter smak 0,5 limefrukt, saft soja salt. 400 g färsk tonfisk 0,5 tsk sesamolja 0,5-1 cm färsk ingefära, riven (ca 0
Tillsätt vitkål samt lök och låt fräsa på medelvärme under omrörning tills löken mjuknar. Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten och koka pastan enligt förpackningens anvisningar
Lammbiffar med rostad vitlök och potatis samt rödvinssky. Det började med några färdiga, små och kalla tapas från en affär dit man gärna har med sig en egen påse just för att man skäms lite för att man ens har varit där
kyckling i gryta med endiver och tryffel samt. Bryn rotsaker, kantareller och lök i en gryta med lock. Börja med att skala alla rotsaker, skär dem därefter i lagom stora tärningar, löken i strimlor
Lammkotletter med saltbakade potatisar ochmojorojoPortioner. Lägg ett lager grovsalt på aluminiumfoliearket, lägg på potatisarna och täck med ytterligare salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.