Ända sedan vi var i Italien förra årets sommar har jag gått och tänkt på att återskapa den fenomenalt goda chokladsorbeten de serverade på den lokala glassbaren, Copa di Dora
Till den goda hallon- och marängtårtan serverade jag en hemmagjord chokladsorbet. Mannen hade önskat vaniljglassen jag gjorde förra veckan men jag hann inte riktigt göra den
Hej i farten. Passar på att blogga lite nu när sonen fick för sig att han behövde vila. Ingen vila på förskolan ja då blir fredagskvällen halvrolig om han inte vilar lite nu, så jag kunde inte säga annat än ja när han frågade
Flarn. Blanda smör, florsocker, honung och mjöl till en slät smet, ställ sedan in i kyl i 20 minuter. Bre ut massan i ett tunt lager på en Silpat-matta, strö över 80 g av nötterna
2018 var ett extremt år på många sätt. Vädret var helt galet. På vintern fick vi sjukt mycket snö utan någon skare så det gick inte att ta sig fram någonstans
För exakt en vecka sen var det som sagt säsongens sista halvåtta-middag. Vi hade en riktigt bra kväll, där en parmesansoppa lämnade det starkaste intrycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.