Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
I dag bjuder jag på rawfood chokladrutormed gojiär. Mixa allt sammans till en smet med en handmixer. Klipp dadlarna i små bitar och lägg ner i en bunke, häll även ner gojibär, kakao, olivolja och vatten
Blanda ihop med skivade jordgubbar, socker och potatismjöl. Selma och Jimmy plockade rabarber, jag gjorde fyllningen med Colin i bärsele och sedan fixade Jimmy och Selma själva degen också
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Låt kakan svalna och skär i rutor. 5 dl mjölk Kokostopping 75 g smör 1 dl mörk sirap 1 dl pressad apelsinsaft 2 dl strösocker 6 dl kokos Ugn 225 graderVispa ägg och socker vitt och pösigt. 1Vänd ner mjölblandningen växelvis med smör och mjölk. Blanda till en smet och häll i form, 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper. 1Grädda i 20 minuter och låt svalna. Rör ner sirap, apelsinsaft, socker och kokos, sjud i 5 minuter. 1Bred kokostoppingen försiktigt över kakan och grädda i 7 minuter till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.