Servera i små portioner eftersom det är en väldigt "mättande" dessert...Enligt det här receptet är det för 4 personer, men jag skulle nog dela det hela på 6 portioner...150 g Choklad (jag använde 55% mörk choklad)
Läraren SB högg nämligen tag i oss så fort vi kommit in i köket (vi var först på plats) och sa att restaurangen som ligger i bottenplan på skolhuset hade gjort en beställning på ugnsbakad chokladpastej och frågade om vi kunde tänka oss att göra den istället för pannacottan
I förrgår fick vi en beställning på ugnsbakad chokladpastej från restaurangen som ligger i bottenplan i skolbyggnaden, och vi var några stycken som fick äran att göra denna istället för chokladpannacotta som vi egentligen skulle gjort
Morotssoppa med smak av ingefäraSmördegsinbakad sparrisMandelpotatismos med timjan, rödvinssky, quornfärsbiffar, whiskylingonAvokadosallad, brödChokladpastej med päronbitar och BjörnbärssnörosorCheesecake i snapsformar med passion och björnbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.