Eftersom min resa upp till Stockhom och besöket på Sthlm food & wineinte blev av då mitt tåg ställdes inliteplötsligt sent igåreftermiddag så fick jag en ledig dag hemma istället
Smöra fyra ugnsfasta dessertformar och fördela röran i dem. Twitter. Chokladfondanten, eller molten lava cake som den kallas på engelska, är en magisk dessert när man får till den perfekt
Då var det äntligen fredag igen. Vindenviner här utanför, ett behagligt ljud (i alla fall om man befinnersiginomhus) som blandas med knastret från öppna spisen
Den här sagolikt goda chokladmoussebakelsen njöt vi av i lördagskväll. jag menar, en seg chokladbotten toppad med len chokladmousse på ett krispigt chokladflarn, kan bara bli succé både för öga och gom
Hej alla finamänniskor därute. Tiden går ju på tok för fort. Jag har haft så mycket att göra det senaste dryga halvåret att jag inte haft någon tid över för bloggande
Citronfromage – fluffig grädde med smak av citron. Citronfromage var en favoritdesserti uppväxten. Jag minns att jag fick det i stället för tårta på födelsedagen, då jag inte ens då tyckte om gräddtårta
Så nu först får jag in detta inlägg. Men far firades med frukost och paket på sängen som sig bör. Efter det ställde jag migi köket och började fixatillFarsdagsmiddagen då även min egen far skulle komma och äta
Ingredienser. Mixa keso, sukrinmelis & vaniljpulvertill en slät kräm med en stavmixer el. Blanda rabarber och sukrin gold i en kastrull och värm upp under omrörningtills rabarbern mjuknat
Låt smeten svälla i några minuter. Lägg hälften på ett bakplåtspapper på en plåt och platta till dem. Lägg ett bakplåtspapper över och kavla ut dem, det går inte att kavla direkt på kakorna eftersom degen är för kletig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.