Både det ena och det andra skulle kunnas göras bättre och annorlunda med denna grymt goda kaka. Koka upp grädden och lägg i den vita chokladen så den smälter
Servera med vispad grädde eller crème fraiche. Tillsätt 100 g vit choklad delad i bitar när matfettet har smält till hälften. Klipp ut ett bakplåtspapper som är något större än botten på en rund kakform som mäter 21 cm i diameter, med eller utan löstagbar kant. 150 g vit choklad
Jag smakade den här kakan för ett tag sedan när en arbetskamrat tog med sig och bjöd på jobbet. Jag garnerade med vispad grädde blandat med mascarpone och vräkte bokstavlingen på färska jordgubbar och blåbär
Börja med att hacka den vita chokladen så att den är klar. Med allergivänlig mjölmix blev smeten ganska kladdig så jag valde att göra rutor i långpanna – det blev bra
När chokladkakan svalnat häller du tryffeln på kakan som fortfarande ligger kvar i formen. Häll i smeten i en smord och bröad form med hög avtagbar kant
Chokladkakaormedvit choklad. Bakade mina makadamiakakor medvit choklad men det tyckte inte mina barn var så bra för de ville ju inte ha kakor med nötter och tabasco i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.