Servera gärna medhallon. hallon. Bryt 150 g av chokladen i bitar och smält i vattenbad tillsammans med smöret under omrörning. Häll upp i en form, som är 30x25 cm, klädd med bakplåtspapper. 250 g vit choklad
Smöret skippade (glömde) jag, konjak blev det inte heller och jag har rullat dem till kulor istället för att skära fyrkanter, men det var bara för att mina fyrkanter blev så fula
1 dl grädde 300 g vit choklad 1 tsk Santa Maria Kardemummakärnor 2 msk florsocker. 1 dl grädde 300 g vit choklad 1 tsk Santa Maria Kardemummakärnor 2 msk florsocker
I ursprungsreceptet (som kommer från Allt om Mat ) använde man cointreau eller apelsinsaft, men eftersom jag inte hade något av det tog jag vad som fanns hemma, nämligen FUN Light Lemon Lime
Servera med vispad grädde eller crème fraiche. Strö på blåbär och klickar av lemon curd. Tillsätt 100 g vit choklad delad i bitar när matfettet har smält till hälften. Klipp ut ett bakplåtspapper som är något större än botten på en rund kakform som mäter 21 cm i diameter, med eller utan löstagbar kant. 150 g vit choklad. 1 dl lemon curd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.