Chokladkaka. Kan även serveras med glass eller grädde. Tryffel. Chokladkaka. Tryffel. Bred ut smeten i en smord och bröad rund eller fyrkantig form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Enligt originalrecept skall tryffeln halvstelna i kylen ca 1 timme
Blanda samman alla torra ingredienser i en bunke och rör sedan ner äggblandningen i bunken så det blir en jämn smettäck en plåt med bakpapper och häll på smeten
Till frukost imorse hade vi total tryffelorgie och åt både tryffelsalami och tryffelpecorino. Där blev vi rejält bortskämda med välkomstdrink och trerätters, och jag smorde chockerande nog i mig inte en utan två skålar med bouillabaisse
Chokladkaka. Kakan är galet god, kletig kladdkaka med en kokostosca på toppen. Chokladkaka. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten
Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper. Även jättegoda att servera tillsammans med glass. Här kommer ett recept på riktigt riktigt smarriga chokladkakor
Ovanpå browniebotten kommer ett lager med oreos och ovanpå det mjölkchokladganache. Man känner inte så där direkt att det är ett lager med oreos (och cream cheese) men man känner att det är någon väldigt väldigt speciellt och GOTT där som ger tårtan det där lilla extra
Jag hittade ett recept från programmet "halv 8 hos mig" på en chokladkakamed toscatäcke som jag var tvungen att testa. pchokladkakan100 g smör3 dl socker1
Valet föll då på en mörk chokladkakamed smak av mint och kaffebönor. För några veckor sedan hade jag borstat tänderna, med minttandkräm, och drack relativt snart därefter en kopp kaffe
Smält chokladen i en tjockbottnad kastrull med smör. Smält chokladen med smöret. Toppa med florsocker. Smörj en liten form (ca 16 cm i diameter) med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.