När chokladkakan svalnat häller du tryffeln på kakan som fortfarande ligger kvar i formen. Häll i smeten i en smord och bröad form med hög avtagbar kant
Blanda yoghurt med råsocker och rivet skal (och saft av lime) Servera kakan med limeyoghurt. Dessutom så tycker jag att såsen blev för lös, så hoppa över juicen och ta bara skalet
Hacka mandlar, choklad och maränger grovt. Garnera gärna även med lite apelsinskalsremsor och krossa lite maränger över så blir den ännu lite finare och påsklik
Valet föll då på en mörk chokladkakamed smak av mint och kaffebönor. För några veckor sedan hade jag borstat tänderna, med minttandkräm, och drack relativt snart därefter en kopp kaffe
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Då är det otroligt smarrigt medkanderademandlar. Smaksatta med kanel. Sänk värmen och fortsätt röra hela tiden tills att sockret så småningom smälter ner igen ochmandlarna blir
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Häll i socker och kanel och rör runt. Sära mandlarna. 4dl mandlar 1 äggvita 1tsk kanel 1dl socker Vispa upp äggvitan lätt, häll i mandlarnaoch rör om. Lägg blandningen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i 200 gr. - Läs hela inlägget här 4dl mandlar
Det jag gillar med det här receptet är att man inte försöker ersätta mjöl och socker. med något annat, så man behöver inte köpa speciella ingredienser som blir stående hemma sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.