med sommarens bär och grönsaker, även bönor, kikärtor, nötter och frön är bra att lägga till. Allt serveras med känsla för ögonfröjd som en palett av färg och smak
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera medfärsk frukt
Servera medfärska frukter som du delat i bitar och marinerat i pressad lime och färsk hackad mynta. Det är vid sådana tillfällen det gäller att tänka i nya banor och det tyckte vi, och våra gäster, att vi lyckades ganska bra med
Jag gjorde en saffrans sabayonne medfärska bär och frukter efter recept av Leila. Sedan hällde jag över sabayonne krämen och gratinerade någon minut högst upp i ugnen under grillen med öppen ugnslucka, se upp, här går det snabbt
Visst är det underbart när solen steker på dagarna i ända och visst är det ännu mer fantastiskt att kunna sitta i solen och svalka sig med en god glass
Färsk tonfisk tillagades med inspiration från Jamie Oliver, receptet hittade vi i hans kokbok "Jamie's Matrevolution" där man hittar en hel del enkla och snabba vägar till god mat, både till vardags och till fest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.