Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samma med en elvisp. Häll långsamt hälften av mjölkblandningen i mjölblandningen medan du vispar
Jag har ätit många chokladcupcakes i mina dagar men det här är verkligen en av de godaste. Allt med den här cupcaken låter som en dröm från början till slut, och vet ni vad
/ Sätt formar i en muffinplåt, fyll till 3/4 med smet. I’ve realized over the past days working through my recipe index how my baking has changed, partly because after a while, all your traditional go to bakes has been uploaded, and you’re challenged to try new things
Sen har jag färgat vaniljfrostingen med pastafärg för att få till den där blåa Frost-färgen. Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samma med en elvisp
Här kommer de nu med en annan frosting. Denna frosting av Mocha Spread med bitar av små kaffebönor från Lidl, gjorde sig verkligen o cuppisarna blev Mer än bara Mumma
Knepet för att lyckas med hallonmarängfrostingen är att det är viktigt att ha rumstempererad smör och att du tålmodigt vispar den ända tills den har svalnat till rumstemperatur
En god och enkel frosting med cream cheese (naturell färskost) och smak av vanilj, som är supersmidig att ta till när man ska dekorera cupcakes eller kakor
Jag ville prova en ny frosting tidigare i veckan, så jag slängde ihop några chokladcupcakes. Sedan är det bara att vispa upp gräddblandningen med elvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.