Crème brulée är en av mina favoritdesserter. Den går även att variera väldigt mycket, vilket gör att den passar in året om och vad är inte godre än choklad
Igår hade vi cykelfest på Söder och det andra gången vi är med. Åter igen fick vi uppdraget att laga desserten och jag valde att bjuda på en av mina favorit desserter, Creme Brulée
Igår hade vi cykelfest på Söder och det andra gången vi är med. Åter igen fick vi uppdraget att laga desserten och jag valde att bjuda på en av mina favorit desserter, Creme Brulée
Mörk chokladbrulée. Sätt ugnen på 95 grader. Blanda grädde och mjölk i en kastrull, tillsätt chokladen i bitar, smält på medelvärme utan att vispa (vid vispning bildas luftbubblor)
Harsyra. 2016-08-04Malin BromanI fokus. Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.