Hej på er. Onsdag redan. Dagarna rullar på så fort och jag blir nästan lite stressad över det. Kämpar på med att få så mycket gjort som möjligt med skolan nu innan jul så jag inte behöver tänka på det allt för mycket sen
Sätt på ugnen på 220 grader (varmluft 200 grader). Skär Milda mat- och bakmargarin i mindre bitar. Sikta samman mjöl med bakpulver, florsocker och kakao
Härliga skorpor med smak av choklad och mandel och en extra twist av vit choklad. En riktigt bra kaka att ha hemma då den är jättegod till kaffe eller att servera till vaniljglass
Jättegoda italienska skorpor som jag hittat receptet på i tidningen Hemmets Journal. 30-35 stycken125 g smör/margarin2 dl strösocker 2 ägg6½ dl vetemjöl1½ tsk bakpulver3 msk kakao1 tsk vaniljsocker100 g vitchokladUgn 175 grader + 100 grader för torkningRör smör och socker poröst och tillsätt äggen ett i taget under omrörning
Chokladbiscotti. Chokladbiscotti. Biscotti, här med smak av saffran. Nu närmar vi oss julen och då bakar jag gärna biscotti, en härligt knaprig och spröd skorpa med mandelsmak
Slopa saffran o du har biscotti, tillsätt cacao eller smält choklad och du får chokladbiscotti. Slopa saffran o du har biscotti, tillsätt cacao eller smält choklad och du får chokladbiscotti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.