Kokosflingor att strö på. 0,5 dl kokosmjöl. 0,5 dl kokosmjöl. Fick hem en stor kartong med roliga varor från råvarubutiken så jag var tvunget att testa lite nya muffins
Chokladrutor med mandelsmör och kokos. Smält chokladen i vattenbad. Häll i kokoschipsen i resten av chokladen och rör runt tills chipsen är chokladtäckta
Älskar ju både choklad och kokos, så helt perfekt kombo. Jag använder kokosolja. 1/2 dl kokos. 3 skopor proteinpulver choklad. 1/2 dl kokos. 3 skopor proteinpulver choklad
1,5 msk kokosolja. 2 msk riven kokos. 3 msk kokosmjöl (eller soja mjöl). 1/2 Dl kokosmjölk. 20 g (2 rutor) Lindth mörk choklad med kokos. 2 msk riven kokos. Ta fram 2 bunkar, fyll bunke nr 1 med 2 äggvitor, och bunke nr 2 med Philadelphia osten, kvarg, 2 ägggulor stevia och kokosmjölken. Krossa chokladen och rör ner denna, samt 2 msk kokos och äggvitan i bunke nr 2. 1,5 msk kokosolja. 2 msk riven kokos. 3 msk kokosmjöl (eller soja mjöl). 1/2 Dl kokosmjölk. 20 g (2 rutor) Lindth mörk choklad med kokos
En kväll när det var lite kyligt i luften efter ett regn, hittade jag på en ny chokladdryck. Många som lever enligt LCHF dricker kokosfett i kaffe eller thé, för att få upp kvoten av fett i jämförelse med kolhydrater
En lite kletig chokladig botten med ett krämigt kokoslager. Det går bra att byta ut mandelsmöret mot annat nötsmör och kokosmjölken kan bytas ut till vanlig mjölk
3 dl (200g) kokos. 100g mörk 70% choklad. tillsätt det smälta fettet, kokos, marshmallows och choklad och blanda det väl och låt det svälla 10min. 3 dl (200g) kokos. 100g mörk 70% choklad
Linnea valde choklad och så valde vi tillsammans kokos. Smält smöret och tillsätt chokladen. Jag valde att baka en kokoscheesecake-kladdkaka, alltså kladdkaka med kokoscheesecake ovanpå
Jag älskar vit choklad och nötter och det kunde bara inte bli fel. Vit choklad med nötter, kokos och torkad frukt200 g vit choklad1 dl rostade cashewnötter1 dl rostade solrosfrön1 dl kokos1 dl hackad, torkad ananas eller mangoSmält chokladen i mikron eller över vattenbad. 200 g vit choklad. 1 dl kokos
Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. chokladkräm (se recept nedan). Chokladkräm. Chokladkräm. 75 g smält smör (eller kokosolja) ((jag använde smör)). 1 dl kokosflingor. 0,8 dl kokosmjöl. 2 tsk kokosmjöl. 5) I skålen med äggvita har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså hälften av sötningen) och vispar vitt och fluffigt tills man kan vända skålen upp och ner. 6) I skålen med äggula har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså resten av sötningen) och vispar med samma visp (behövs ej sköjas eller så) tills äggulorna blir vita och en tjock krämliknande konsistens uppstår. 10) Blanda alla torra ingredienser i en skål vid sidan om, sikta kokosmjölet tillsammans med bakpulvret för att undvika klumpar. 2) Gör chokladkrämen (se nedan). 2) Tillsätt kakao, sötning och kokosmjöl. 3) Lägg på en till tårtbotten och bre på chokladkrämen. tårta 7 ägg 75 g smält smör (eller kokosolja) ((jag använde smör)). 1 dl kokosflingor. 0,8 dl kokosmjöl. 2 tsk kokosmjöl. 5) I skålen med äggvita har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså hälften av sötningen) och vispar vitt och fluffigt tills man kan vända skålen upp och ner. 6) I skålen med äggula har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså resten av sötningen) och vispar med samma visp (behövs ej sköjas eller så) tills äggulorna blir vita och en tjock krämliknande konsistens uppstår. 10) Blanda alla torra ingredienser i en skål vid sidan om, sikta kokosmjölet tillsammans med bakpulvret för att undvika klumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.