Ingredienser Portioner. 20-25 Fyllning 2 paket oreokakor (à 154 g) 200 g färskost (av cream cheesetyp) Till dekorering 400 g mjölkchoklad 185 g vit choklad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10
Halvdag för de flesta på jobbet och sen är det full fart framåt med påsken i sikte. Underbara långledigheter och storhelgen - god mat och en perfekt ursäkt att spendera lite extra tid med sina nära och kära
Fyll en spritspåse med moussen och låt ligga i kylskåp ett par timmar. Chokladägg. Klipp av knuten på ballongerna och lossa försiktigt resten med hjälp av fingret
Ta ur chokladäggen från kylen gröp ett hål i chokladmoussen och skeda ner lite av mangosylten. Påsken ger mig energi, med godis, pyssel och ett hopp om sommaren känns det ändå som en kravlös högtid
Forma ägg med hjälp av två skedar, ställ de formade äggen kallt (helst i frysen) några timmar. 250 gr rumstempererat laktosfritt smör / 5 dl socker / 5 dl havregryn / 0,75 dl espressokaffe / 2 msk kakao / 2 msk vaniljsocker
Glutenfri saffranskaka medlingongrädde och historien om nyckeltjuven. Ytterligare en tidig morgon här vid köksbordet med kaffekopp och stearinljus som ända sällskap
Vispa ägg och socker till en luftig och ljus smet, helst med elvisp. Lingongrädde. Stjälp omedelbart upp den färdiggräddade kakan på ett lätt sockrat och kokosstrött bakplåtspapper och dra försiktigt bort bakplåtspappret som kakan gräddats på
Jag älskar mjuk pepparkaka, Kryddig och värmande och tillsammans med en klick lingongrädde lovar den att vara där för mig alla mörka och kalla vinterkvällar
Det var pepparkaksrulltårta medlingongrädde som fyllning, och jag ser nu när jag går tillbaka till inlägget från förra året att jag lovade att lägga ut det receptet inom kort
Eller så har jag bara inte kommit igång med julgodisbakandet. Det finns en uppsjö av recept men jag använde mig av mitt bästa kladdkakerecept och smaksatte den med pepparkakskrydda och tryckte dessutom ner lite valnötter i smeten
Peta bort äggskalet från äggen så du får ett fint chokladägg. Denna dag startade jag med en gofrukost som vanligt sen en vända till Gustavssvik för simning och efter det en springrunda
Inlägget Mannagrynskaka med saffran och lingongrädde dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Igår fick jag gäster och jag bjöd på galatopita men jag piffade upp den med lite saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.