Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Jag delade alltså upp en burk kokosmjölk i två och gjorde chiapudding med två olika smaker. Recept på chiapuddingar är något som kommer upp på bloggen då och då
Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Den här härligt matiga salladen finns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord". Med sina klara färger är denen njutning för ögat, men också för magen
Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Nu blev det så att jag använde den att linda in kycklingfiléer i och tillaga i en (förlåt att jag säger det själv) mycket god sås
är du - i motsats till mig - vegan, som dessutom föredrar rawfood (med sojabönor, tofu och sånt), så tror jag verkligenden hypade boken Food Pharmacy Kokboken av Mia Clase & Lina Nertby Aurell kan vara entoppenbra bok för dig
Om det beror på att bananpannkakor inte är regular plättar eller att jag helt enkelt umgåtts för mycket med folkslaget som säger pannkakor istället för plättar, det vet jag inte, men ni behöver inte rätta mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.