En glad tonfisk och två upplägg
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • TONFISK
  • 2 pers
  • 160 g tonfisk
  • 1 msk sesamfrön
  • 0,5 msk fänkålsfrön
  • Olivolja
  • Flingsalt
  • 1 msk Smetana (syrad grädde)
  • Salt
  • Citron
  • 1 dl japansk soya
  • 1 dl mirin
  • 0,5 dl risvinsvinäger
  • 1 stjälk citrongräs
  • 1 msk socker
  • Smör
  • 1 Rosta sesamfrön och fänkål i en torr het stekpanna och rulla tonfisken i fröna. Strö över flingsalt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.