Eftersom jag tränar mig på upplägg, så gjorde jag tvåupplägg på den här rättenoch bad mina följare på Face Book att rösta vilket upplägg som de gillade bäst
Här har jag tillagat äggen med syrlig smetana, ett smärre fång av dill och finhackad lök. Ägg en cocotte med smetana, dill ochschalottenlökÄggulor från höns som har fått gå fritt och knapra i sig grönt lyser som små solar när man knäcker dem
Mixa samtliga ingredienseroch rör ner hackad eller strö på hyvlad choklad. , trots att grönsaker är något som inte sparas på, använder massor och så många olika sorter som möjligt (både tillagade och som råkost)
Det blev en nässelgröt igen, den här gången med hirsmannagryn och rismjölk. Eftersom BVC dessutom ligger på min gamla VC ska jag passa på att hälsa på mina gamla jobbarkompisar och ha med lite fikabröd
Koka äggenoch skär dem i enäggskärare. Läggen hög på varje macka. Lägg på ett salladsblad. I helgen MC-campade vi i Köpingsvik på Öland för första gångenoch det var en upplevelse kan jag säga
Och fick verkligen till denna blandning med äggoch advokadon, mums va gott det va. Själv sitter jag och njuter av smakerna i munnen som fortfarande finns kvar efter denna goa frukost/lunch
Blanda ihop mosad banan, äggoch havregryn i en bunke. I morse åt vi en riktig hejdundrans vickifrukost med massa jordgubbar och pannkakstårta, underbart gott
Häll äggulorna i en kastrull och tillsätt vätskan. Vispa ihop ägg, senap o, peppar. Idag fick jag för mig att göra lite Remouladsås och när jag ändå höll på blev det en Bearnaise oxå
Jag är entvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med min familj. I enenplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.