Pressa vitlöken i en skål och rör ihop med olja, äppelcidervinäger, salt, peppar och persillade. Blanda ihop med resten av ingredienserna och smaka av med lite mer och salt och chilipulver
Det är bland det bästa med att vara ledig. En annan bra sak med att vara ledig är den goda maten du får för dig att du ska unna dig för vi är ju ändå lediga
I samarbete med Cono Sur vineyards & winery är jag inbjuden att delta i en recepttävling. Det är ett av de godaste vita viner jag har druckit och det säger jag inte för att jag är med och tävlar för samtliga middagsgäster blev lika kära i vinet
4 4 port ris, gärna basmatiris 450 g fryst grönsaksblandning (bladspenat, broccoli, sugarsnaps) 600 g chorizo 1 msk smör eller margarin salt och peppar 2 dl lätt crème fraiche med paprika och chili Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Finhacka rödlökenSkala, kärna ur och finhacka äppletDela coctailtomaterna i fyra delarSkölj de gröna ärtorna under varmt vatten om det är så att de har varit frystaBlanda alla ingredienserna ihop med ruccolanRör sedan ner riset i grönsaksmixen och rör omKLART
Men med kryddblandningen blir det lite enklare. Dessa räkor blev väldigt populära och det var roligt att göra lite mer med räkorna än att bara tina dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.