Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Skölj den i varmt vatten, skrubba med rotfruktsborsten. På så vis blir den lite "förarbetad" och släpper ifrån sig mer saft om man pressar den med fingrarna
Träffat en barndomskompis och kikat på en basketmatch i damligan, träffat en röstlogoped och jobbat med den egna rösten, haft besök, ätit finmiddag på restaurang
Låt så mycket som möjligt av marinaden steka med. Blanda alla ingredienser och låt marinera ett dygn. Tillaga de hela kycklingfiléerna 20-30 minuter i ugnen i 200 grader tills köttsaften är klar
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Ikväll ska några kompisar komma hit och vi ska bjuda på pulled pork med goda tillbehör. Bla coleslaw, picklad rödlök och en salsa som du får receptet på här
Använd en stor stekpanna med höga kanter och lägg i en rejäl klick med smör. Salta och peppra fläskkotletterna och bryn dem sen i smör cirka 1-2 minuter på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.