Detta är perfekt som plockmat, heta grillade kycklingvingarmed smak av lime, ingefära och chili. Nu tar du ut kycklingvingarna och lägger på ett fint fat och sedan häller du lagen över de hotta vingarna och sedan är det bara att börja mumsa
Jag serverade vingarna tillsammans med klyftpotatis, sallad, hickorysås och guacamole. Blanda ihop ingredienserna till marinaden och häll den i en påse och lägg i kycklingvingarna
Funkar jättebra till lite mera rustika sallader med till exempel avacado och rödlök. Jag tycker inte att det gör så mycket om det blir lite klumpar av osten, det är bara gott, annars kan man vispa ned osten med elvisp för att undvika klumpar
Smaka av med salt och peppar. Skölj spenaten och blanda med den nykokta pastan och laxsåsen. Toppa gärna med några dillkvistar, spenat och nymalen svartpeppar
Mosa sönder osten till en smet med hjälp av tex en gaffel, blanda därefter ihop alla ingredienser. I vilket fall som helst så kommer här receptet på bluecheese dressingen
Blanda marinaden/dressingen/glazen medkycklingvingar och låt de med fördel stå och dra en stund. Kycklingvingarna får gå i ugn tills klara, vänd ett par gånger och pensla på mer glaze
Men idag tänkte jag bjuda på en enkel formrätt som har några år på nacken, så en av huvudingredienserna har lyckats utgå ( läs creme fraiche medmedbluecheese)
I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och cream cheese
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.