Detta är möjligen inte den mest lockande bilden för denna rätt men jag måste säga att smakerna tillsammans medbulgurn, rostade potatisen och tandoorikycklingen går väldigt bra ihop
4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kyckling med sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Saftig med bra sting i smakerna. riven parmesanost eller nån annan med lite sting i. 3 dl grädde i nån form blandat med 2 smulade buljongtärningar. Börja med att sätta ugnen på 175 grader. 2-3 vitlöksklyftor riven parmesanost eller nån annan med lite sting i. 3 dl grädde i nån form blandat med
Smula över buljongtärningen och krydda med peppar, persilja och rosmarin. Mosa vitlöksklyftorna med en gaffel och koka upp buljongen, häll eventuellt på mer vatten
Blanda den fluffade bulgurnmed kikärtorna, olivolja, frukt, nötter och mynta. Detta fick mina torsdagsgäster erfara när de kom för att hänga med sin små godingar
Mört saftigt kött, krispigt gott skinn och potatis med massor av smak från kycklingen. Pensla gallret med olja och placera kycklingen i mitten ovanför potatisen, så smaskigt kycklingfett droppar ner på potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.