Äntligen. Äntligen har vi fått sommarvärme, som vi har längtat. Igår kväll satt vi ute länge utan att frysa och i morse kunde vi äta frukost ute, vi var t
Då är en ny vecka igång, en vecka med många tider att passa. Hur ska det gå. Vi som är i semester-mode och struntar i klockor o tar dagen som den kommer
Chiliburgare (5 portioner 5 propoints/portion). Jag är inte så förtjust i köpt hamburgerbröd (4 propoints) så jag struntade i det och åt chiliburgaren och dressingen med grönsaker istället, som enligt mig blir mycket godare
Det firades med en chiliburgare. Förra lördagen så packade vi in oss i bilen och åkte mot Vemdalen där vi skulle spendera vecka 11 tillsammans med mamma och pappa =)
Vad sägs om chiliburgare, gott med hyfsat sting. Chiliburgare500 g nötfärs1 pressad vitlöksklyftatabasco med chipotle½ dl finskuren purjolök 1 ägg, uppvispat½ dl färska brödsmulor4 små ciabattabrödolivoljavitlöktabasco med chipotlesalladrödlökcornichonertomaterketchup1
En chiliburgare fick det bli, prissänkt nu också tack vare momssänkningen, tack för det. Igår blev mitt första besök på Bishops Savoy i Malmö sen dom renoverade och gjorde om hela stället för en tid sen
Solen fortsätter skina och jag fortsätter njuta. Jag är så van att vi alltid grillar när det är fin-väder, men grillningen står Leif för och nu när han är borta kommer jag inte på en enda rolig sommar-maträtt som inte ska grillas
Krydda färsen med salt och peppar. Forma till två tunna burgare. Stek grönsakerna i smör i en stekpanna. Ta upp dem och stek burgarna i smör ca 1 min/sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.