Men under alla morötter så finns det chilibiffar. Lägg morötter och biffar i en ugnsäker form med salladslök på toppen, låt biffarna efterstekas i ca 5-10 minuter i 200 g varm ugn. Vi åt detta ihop med glutenfri pasta och Hot Ajvar (färdig paprika och aubergineröra från Sera) 500 g blandfärs
Skala och skär potatis och gul lök i skivor, gärna i matberedare med skärskiva. Morotstsatsiki. Blanda med pressad vitlökklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt
Skala och skär potatis och gul lök i skivor, gärna i matberedare med skärskiva. Morotstsatsiki. Blanda med pressad vitlöksklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt
Smaksätt med salt och peppar. 1 burk kikärtor, ca 400 gca 1/2 dl lättmjölk60 g purjolök1 msk majsstärkelse2 msk hackad persilja1/2 tsk salt1 krm svartpepparsmör2 dl matyoghurt2 dl grovriven morot1 st vitlöksklyftasaltsvartpepparSkölj kikärtorna i vatten och låt dem rinna av
På menyn stod det vegetariskt i form av fördrink med snittar med olivfärskost och till varmrätt kikärtsbiffar, färskpotatissallad och morotstsatsiki och till efterrätt Arlas nya mjukglass med färska jordgubbar
CHILIBIFFAR. Gulasch med köttfärs. Servera med en klick creme fraiche och rostat bröd, sååååå nomnom. THAIKYCKLING MED GRÖNSAKER -Farsdags meny huvudrätt
Jag fyllde den med överbliven salsasås och skivade en god ost över och pudrade över lite oregano. Slå ihop bröden och grilla i grillpannan på medelvärme ca 5-6 min på varje sida tills osten smält. Till mig själv gjorde jag varma oopsies (ca 10 min i 225 grader) som grund med samma smaker som ovanstående quesadilla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.