ta ut chiabröden och skär dem i skivor. Dessa måste du testa. Dom är sköra, doftande, sunda och snygga. ) Häromdagen hjälpte dom mig att piffa lyxfrukost, då blev dom nämligen pyntade med egen skagenröra på räkor, rödlök, rom, creme fraiche och avokado
Receptet själv är en kombination av mitt egna grytbakade chiabröd (se länk för recept) och ett recept ur den eminenta boken Nytt bröd av Jessica Frej och Maria Blohm
Chiafrön är ett fantastiskt näringsrikt livsmedel. De är proppfulla med kalcium, Omega-3, proteiner och mineraler och kan användas i många olika recept som näringsrikt tillskott
Krusbärskräm,chiabröd med räkost. Halvårsrapport - kvartalsrapporten hittar man HÄR - och jag kan konstatera att semestern har varit bra för min mage, det var rätt stressigt på jobbet de sista veckorna, och att jag för övrigt fått in bra vanor som min mage trivs med
Dessutom har det en neutral smak som är rolig att jobba med i både bröd (såsom detta Grytbakat chiabröd med rejäl skorpa eller detta Fröigt teff-knäckebröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.