Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vitchoklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas. Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffins och sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär och choklad
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecakemed mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Stäng då av värmen men låt cheesecaken stå kvar i ugnen med luckan lite på glänt tills ugnen har svalnat
Smält chokladen i en skål över vattenbad. 100 g vitchoklad. Vispa med elvisp ihop färskost, 1,5 dl socker och äggen så det blir slätt. Vispa ihop choklad, creme fraîche och 0,5 dl socker
Cheesecakefyllning. Lägg några klickar kräm uppe på och marmorera sedan med baksidan av en slickepott. Smält vitchoklad försiktigt i mikron eller över ett vattenbad
, har bakat muffinsmed hallon o vitchoklad. Muffins till Cajsa. Jag kommer nästa gång o grädda på "vanlig ugn", då jag tyckte det blev lite vajjsing med gräddningen på varmluft (jag använder varmluft när jag har fler plåtar vanligen
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmeten och blanda väl. Tryck ut blandningen över botten i en springform, gärna hjärtformad, med bakplåtspapper i botten
Hon hade med sig glutenfria blåbärsmuffins när de kom på besök i helgen. Riv chokladen och blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
Toppa medvitchokladkräm. Garnera med den flisade chokladen och hackade jordnötter. Bryt kexen i mindre bitar och lägg dem i matberedare monterad med en kniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.