Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Tryck ut den i en pajform, gärna med löstagbar kant. Skiva päronhalvan tunt och lägg på pajen. Vispa ihop ägg och mjölk och blanda med osten och lite salt och peppar
Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päron och gorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Lägg upp pastan i en djup tallrik och toppa med stekt brie,päron & valnötter. Skiva päron i tunna skivor och stek på medelvärme några minuter på varje sida
När pizzan är klar ringlar du över honungen och valnötterna och dekorerar med basilika. Rulla ut pizzabottnen på en plåt (bakplåtspapper följer med) och bre på tomatpuré
Den här salladen blev uppskattad inte bara för sina fina smaker utan också för det spännande utseendet med svarta, runda linser, grön spenat, knapriga nötter  och gnistrande, klarröda granatäppelkärnor
Schysst, glutenfri pizza med tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Förra veckans #melfest spenderades med min ena bästie och hennes pojkvän by my side
Dekorerade sedan med karamelliserade päron och Valnötter. När kakan svalnat ordentligt, skar jag den i två bitar och fyllde med lite päronmos, hemlagad såklart, ett tunt lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.