1. Dela päronet i mindre delar med en kniv. 2. Kärna ur avokadon och dela även den i mindre bitar. 3. Mixa samman alla ingredienser till en slät smoothie
Vi åt snabbmat igår till middag i form av burgare, fast laxburgare. 500 g laxfiléer. Var det någon av er som såg Jamie Olivers matrevolution i USA igår
Receptet räcker till ca 6 portioner400g torskfilé (fryst) - 35kr 1st purjulök- 10kr2st vitlöksklyftor - 2kr1/2 st zucchini- 5kr1-2 msk tomatpuré -3kr2dl lätt creme fraiche - 11kr3dl vatten1st fiskbuljontärning - 2kr0,5g saffran (1paket) - 16krFranska örter (kan köpas i frysdisken) - 10kr1/2 apelsin (frivilligt) - 4krSalt o Peppar-------------------------------------Totalt. 5. När du ser att soppan börjar tjockna lite och inte ser lika vattnigt ut (när du känner att det är ungefär 5min kvar för soppan att koka) så kan du ha i din torsk. Lägg på locket (låt det koka utan lock om du fortfarande tycker att det är för vattnigt) och låt koka i ca 5min. 0,5g saffran
Köttet grillar du på 175 grader på grillgaller mitt i ugnen med dropplåt under 45 min på varje sida. • 0,5 dl majonäs. • 75 g olivpesto. 175 grader p. 45 min p. 0,5 dl majonäs. 75 g olivpesto
Medan du låter en ny omgång koka strör du på önskad garnering. Låt bollarna vila på dragfri plats ca 5 minuter under bakduk. Låt jäsa under duk i 30-45 minuter beroende på hur varmt du har i köket. 50 g jäst. 5 dl vatten
fast utan saffran. fast utan saffran 6-8p. =) Gotländsk saffranspannkaka fast utan saffran 1 kg risgrynsgröt, jag använde färdig på rulle3 ägg3 msk socker1 tsk vaniljsocker1 tsk kanel0. 5 tsk mald kardemumma0. 5 tsk salt1. 5 dl vispgrädde1 dl blandad torkad tärnad frukt, jag tog russin/aprikoser/sviskonUgn. 225* Rör ihop socker, vaniljsocker, kryddor, salt och ägg. Häll det i en smord ugnsform och baka den fast och gyllene ca 35 minuter. 5 dl skållad, skalad och hackad sötmandel istället för torkade frukten. Bärkompott 250 g frysta hallon/blåbär3 dl saftsås, Ekströmslite sockervatten+potatismjöl Lägg bären som de är från frysen i en gryta
Wild garlic (5 cloves). Heat Greek extra virgin olive oil in pan over low heatAdd pre cooked rice and peasLentils and tomatoesAdd garlic after 2 minutes, diced Piri piri herbs, sage and thyme seasoning When warm add salmon and a rainbow vegetable salad Preparation time - 10 minutes Basrami rice
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.