Blanda slutligen ihop röran ordentligt, täck skålen med plast och låt stå i kyl innan servering. Tillsätt senap, majonnäs, pressad vitlök och övriga kryddor i en skål
Hacka löken och låt den gå med i stekpannan ett par minuter. Rensa och skiva champinjonerna. Stek svampen i smör tills vätskan har kokat in och champinjonerna fått fin färg
Lägg alla ingredienser till dressingen i en liten glasburk med lock. Lägg i champinjoner, citronsaft och stek alltsammans under omröring i 7-8 minuter, på medelhög värme. Blanda champinjonerna med paprika och dressingen i en salladsskål, täck med plastfolie och låt marineras i minst 2 timmar i kylskåpet
Blanda champinjonerna med såsen. Lägg champinjonsalladen ovanpå. Servera med bröd. Champinjonsalladen kan förberedas fram tills det är dags att lägga upp den på grönsalladen
Brödkrutongerna kan smaksättas på många sätt t ex med vitlök, örtkryddor eller någon favoritkrydda. Lägg upp salladen tillsamms med ägg, räkor och krutonger på tallrikar
PÅ SPISEN - Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör. Bryn kycklingfiléerna på medelhög värme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Det är så himla gott med primörer. ½ tsk Colman's senapspulver utblandat med ½ tsk vatten. Ringla över olivolja och krydda med salt, peppar och paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.