Tanken var god men mina ungar låter hälsa att detta var mindre gott. Kanske ni gillar det. Helt galet verkar det nu när jag plitar ner "receptet", helt normalt och mycket gott när jag tillreddedet
Ibland blirdetinte riktigt somman tänkt sig. Mankunde ana jordgubbarna i bakgrunden, så nästa gång ska jag ha mer jordgubbar och något annat som balanserar upp smakerna lite
Frys resten av kakorna om detblir över. Världens bästa recept (som jag bakat iaf). Om ni väl börjat göra denna är det svårt att tycka om denman köper i butik efteråt
Ibland så blirdetinte så himla lyckat när man mojjar och håller på. Nog för att det blev gott, men det såg inte så frestande ut så det va med stor skepsis som vi smakade på rätten både jag och gubben
Sen är det ju alltid bra om kakdegen också är god. Degen ska inte knådas, för då blir kakorna sega. Sen är det bäst att låta tina lite snabbt på plåten också, medan ugnen blir varm
Jag hoppas på en liten lättning och att jag dessutominte är allt för tidigt ute med kvällens vin. Denpockade på min uppmärksamhetDet var mig en segdragen åkomma, näsan vill liksominte riktigt släppa taget om förkylningen eller om det kanske är tvärt om
" Så lite studentfeeling är detallt. Man kan ju säga att den passar väldigt bra för studenter, stressade stackars människor och desom tänker på figuren
Ibland går detinte att rädda allt men man kan tänka om och göra något annat av detmisslyckade. Man har en god idé och goda intentioner och sen blirdet bara fel
ev en skvätt yoghurt eller mjölk (eller havremjölk) om detblir för torrt. Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept sominspirerades av min födelsedagstårtasom egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Tänkte att slår jag igång ugnen då blirdet iaf varmt i köket en stund. Att ha köttfärs hemma i frysen är alltid bra,av den kan man göra många goda enkla rätter
För övrigt kan tilläggas att när detinte är säsong för färsk makrill här hos oss (som nu då vill säga) använder vi oss av frysdiskens makrillfiléer, som tinats upp så klart, som vi bara tar bort skinnet på innan deblir färs
Lägg ett bakplåtspapper över efter halva gräddningstiden så deinteblir för mörka. Dra en kniv runt kanten av formarna och låt bröden svalna på galler under handduk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.