Ceviche på hälleflundra och havskräftor och isad gurk- och melonsoppa
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st lime , pressad
  • 0.25 st mango(s) , färsk
  • 0.5 cm spansk peppar
  • 0.5 cm jalapeño
  • 0.25 st röd paprika
  • 3 st havskräftstjärtar , råa
  • 30 gram hälleflundra, odlad
  • 0.25 st avokado
  • 4 st blåmusslor , färska
  • 20 gram isbergssallad
  • 40 gram laxfilé
  • 1 st honungsmelon (er)
  • 0.5 msk limejuice
  • 0.5 cm jalapeño
  • 1 peppar
  • 1 salt
  • 1.5 st gurka
  • 0.5 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st persiljestjälkar
  • 0.25 st gul lök (ar)
  • 10 gram rotselleri
  • 3 kvist(ar) dill
  • 0.5 dl socker
  • 0.5 dl salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.