Och om du tar dig igenom hela det här inlägget så finns det en tävling på slutet där du kan vinna en massa sushi-produkter så att du också kan göra det själv
Det här receptet hittade jag på, när jag i mitten av 90-talet var Köksmästare på Verkö Slott. Räkmousse 4-6 st 200 gr Grönlandsräkor storlek 70/90 1 dl Crème Fraiche 1 Ekologiskt Ägg 1 msk Vitt Vin 1 msk Heinz Ekologisk Chilisås Lite pressad Citron 1½ Gelatinblad Havssalt Cayennepeppar Blötlägg gelatinet i kallt vatten i 5 minuter. 4-6 st
Varm macka med skinka och pepprig ost. Det är inte ofta jag gör varma mackor men när jag väl gör det så tänker jag varje gång att det här ska jag göra oftare
Frökuse med philadelphia o gurka, en skål havregrynsgröt m linfrö toppat med hallon, gojibär o mandelIdag var det då alltså dags för Iform-loppet i Malmö
Lägg sötpotatisen med skal på ett fat i micron och laga tills den är mjuk, brukar ta ca 5-7 minuter. Häll i smeten i formen, strö över pumpafrön och grädda i ugnen i ca 30-35 minuter
jag fick min första - och fortfarande allestädes närvarande - råsaftcentrifug för sisådär 15 år sedan (då var det vare sig vanligt eller trendigt) och kan alltså behöva en uppdatering
2016-01-24 @ 11. Tävlingsdag. Imorse kl 06. 00 var det Svenska Konditorlandslagets tur att visa vad de kan i uttagningen till Coupe de Monde som just nu går av stapeln i Geneve
Ca 45-60min började jag successivt förbereda mig, toa, nytt lager färg, men det bästa av allt ladda med gott som dammsugare, delicatoboll, jäger, riskakor med nutella och mums mums 5. Ca 45-60min började jag successivt förbereda mig, toa, nytt lager färg, men det bästa av allt ladda med gott som dammsugare, delicatoboll, jäger, riskakor med nutella och mums mums
Onsdagen är gjord och veckan bara rusar fram. Bara torsdag och fredag kvar sedan är det helg. igen. Snart är det dags för Tranås fototävling, närmare bestämt den 24/3
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.