Hemmagjord pizza är bra mycket godare än köpepizza, här toppad med ruccola och krasseblommor. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 2 msk tomatpuré. 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 3 st färska chorizokorvar, starka i skivor. 6 körsbärstomater, delade. Rör ihop såsen och bred ut den på degen, fördela toppingen och ställ in pizzan i ugnen 250 grader 10 - 15 minuter, strö på lite ruccolasallad och servera. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 2 msk tomatpuré. 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 3 st färska chorizokorvar, starka i skivor. 6 körsbärstomater, delade
En solgul spanskinspirerad tortilla med kryddigt chorizoölkorv värmer en frusen vinterdag. Blanda äggen med mjölken, osten och kryddorna, häll över potatis och löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.