Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland. Det ger en riktigt läcker maträtt som blir extra god med en krispig sallad på sidan om
Torka av aubergine & zucchini med papper eller en kökshandduk. med en sk "höftning" på mängderna. Bland det godaste jag vet är Moussaka, älskar hur krämig och god auberginen blir i ugnen
Igår blev det en aubergine och okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Nåja, med en indiskt matlagningskurs i ryggen serverar jag (i mitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat mig igenom i Malmö
Cannellonimed köttfärs. Crème fraiche is da thing helt enkelt, så även på de här cannellonin. Sedan jag lagade den nakne kockens två olika lasagner med crème fraicheblandingar, har den vita såsen fått stryka på foten här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.