1,2 kg
kokta cannellinibönor [3 burkar] ca 800 g krossade tomater [2 burkar] 2 msk koncentrerad kycklingfond 1 klyfta vitlök, finhackad 1 krm salt 1 krm svartpeppar 500 g färsk merguez lammkorv, med mycket smak 150 g fetaost ev färska örter sallad, till servering
För ett tag sedan lagade jag den här gratängen där jag blandade squash och tomater i en form, täckte med en ostsås och gratinerade i ugnen tills gratängen fått fin färg
Skala potatisen och skär den i ett par mm tunna skivor. Skala och finhacka löken. Lägg den finhackade löken i botten på formen och varva potatis, tomatskivor och finhackad vitlök ovanpå Krydda med oregano, salt och peppar och ringla över olivoljan
Det här "Du är vad du äter"-receptet är Anna Skippers och jag hittade det på recept. Tror att jag tog lite för lite parmesan och basilika, annars var det riktigt gott
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.