Buttery cardamom buns with hazelnut crunch ~ Smöriga kardemumma kringlor med hasselnötskrokant
cookiesandsweets
cookiesandsweets
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 11 Ma
  • kringlor
  • 20 stora bullar
  • 10 g färsk jäst
  • 250 g mjölk
  • 250 g vetemjöl
  • 12 timmar Fördeg
  • 48 timmar Ingredienser
  • 600 -700 g vetemjöl special
  • 250 g mjölk
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 1 tsk vanilj
  • 1 tsk havssalt
  • 150 g socker
  • 150 g smör
  • 150 g smör rumstempererat
  • 100 g socker
  • 1-2 msk vetemjöl
  • 40 cm
  • 30 cm och
  • 2 cm
  • 20 buns
  • 10 g of fresh yeast
  • 250 g milk
  • 250 g flour
  • 600 -700 g bread
  • 250 g milk
  • 1/2 teaspoon gr
  • 1 tsp vanilla
  • 1 tsp sea salt
  • 150 g sugar
  • 150 g butter (take only half salt if you use normally salted butter)
  • 150 g butter
  • 100 g sugar
  • 1-2 tbsp flour
  • 30 cm and cut into
  • 2 cm wide strips

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.