Innan servering då blandar du ihop frön, mjölk, kokosflingor med kokosolja och honung. Pressa ut saften från en jordgubbe (antingen får du ha låtit den tina när kakan varit inne i frysen eller så värmer du den lätt i kastrull/mikro och pressar ut med hjälp av en gaffel) och droppa sedan jordgubbssåsen över bitarna
♥ Choklad cupcakes med vanilj frosting och hasselnötskrokant topping ♥. Börja med frostning. Dr Oetker hasselnötskrokant och ev smält choklad till topping
Cinnamon buns are great, but sometimes it's fun to bake bunswith different filling. Kanelbullor i all ära, men ibland är det roligt att baka bullor med annan fyllning
Tillsätt kakao, salt och kardemumma - mixa igen. Trixet med att få till en riktigt bra och saftig deg är att verkligen använda färska kletiga dadlar, alltså inte sådana som har legat och torkat ihop och är helt torra
Saftiga, mjuka bröd med bl. Place on baking sheets lined with parchment paper. Bröd med bl. Tillsätt ägg, salt, frön och tillräckligt med mjöl för att bilda
Bullor med. You should try bunswith coconut sugar. Today is cinnamon bun day, and now, my friends, you will get a tip that made these buns irresistible
Innan servering då blandar du ihop frön, mjölk, kokosflingor med kokosolja och honung. Pressa ut saften från en jordgubbe (antingen får du ha låtit den tina när kakan varit inne i frysen eller så värmer du den lätt i kastrull/mikro och pressar ut med hjälp av en gaffel) och droppa sedan jordgubbssåsen över bitarna
This year a good friend of mine came by and surprised me with some puff pastry-buns that she made. Hacka sötmandel och blanda med mandelmassa, kardemumma och en liten skvätt grädde till önskad konsistens
Med inspiration från Pannacotta och Cheesecake gjorde jag idag en helt fantastisk efterrätt - en "Frozen Yoghurt and Berry Triffle with Caramel Crunch" (förlåt, men kunde inte förklara det kortfattat på svenska)
Raw vegan pepparkaksglass medpepparkakscrunch. Hur mycket jag än skulle vilja äta pepparkakor till frukost så vet jag att det inte är så hälsosamt eller hållbart, detta betyder givetvis inte att vi inte kan njua av pepparkakssmaken - för det gjorde jag i form av denna vegan och raw skålen med pepparkaksglass
Förra helgen bjöd jag in tjejkompisarna för en storslagen brunch, och en av favoriterna var denna banansmulpaj som var serverad i glas med "yoghurt-vaniljkräm", carob-sås och hasselnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.