Ställ en kastrull på mediumvärme och låt bli varm. Kolasås. Butterscotchsauce. När det smälta sockret fått en mörkbrun färg, tillsätt rumsvarmt smör och blanda ordentligt
Luscious juicy sponge cake with a very distingt vanilla flavour combined together with caramel sauce (yes dulce de leche this time too, I said it was going to be easy) and a little crunchy chocolate sprinkles on top
Lägg tårtan på ett fat och ringla den varmakolasåsen över. Smält chokladen i en plastpåse i mikrovågsugnen, full effekt (800W), ca 1 min eller i en skål med varmt vatten. 50 g mörk choklad typ block-
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran
Varmrätt. Ingredienser 1 pkt Hönökaka, 3 st250 g rökt skinka1 bit purjölök2-3 champinjoner200 g skinkost1 Creme Fraiche½ pkt körsbärstomater200 g riven ostsalt & peppar Gör såhär. Grädda på 225 grader i 20-30 minuter. 2-3 champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.