Bullfest, bullfest hela dan!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40 bullar
  • 100 g smör
  • 5 dl mjölk
  • 50 g jäst för söta degar
  • 1 ½ dl socker
  • ½ tsk salt
  • 1 1/2 tsk malen eller stött kardemumma
  • 15 dl vetemjöl
  • 200 g rumstempererat smör
  • 1 1/2 dl florsocker
  • 1/2 dl marsanpulver
  • 1 ägg
  • 10 minuter
  • 150 g smör
  • 5 dl mjölk
  • 1 paket jäst
  • 1 ägg
  • till pensling
  • 1 dl socker
  • ½ tsk salt
  • 10-11 dl vetemjöl
  • 2 msk vaniljsocker
  • 1 msk kanel
  • 1 tsk kardemumma
  • 3 dl florsocker
  • 100 gram philadelphiaost
  • 1 ägg till pensling
  • 48 hål och
  • 1 te
  • 50 gr jäst
  • 150 gr smör
  • 4 dl standardmjölk
  • 1 dl socker
  • 10 gr malen kardemumma
  • 1 kryddmått salt
  • 1 kryddmått hjortronsalt
  • 1 ägg
  • 12-13 dl vetemjöl
  • 225 grader
  • 10-12 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.