Bullar med nötter och gojibär
Surkultur.se
Surkultur.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 BULLAR
  •  
  • Dag 1, kväll
  • 230 g kokande vatten
  • 40 g dinkelflingor
  • 20 g linfrö
  • 30 g gojibär
  • 120 g graham
  •  
  • Dag 2, morgon
  • 15 g jäst
  • 40 g vatten
  • 8 g honung
  • 20 g olja
  • 70 g vetesurdeg
  • 140 g grahamsmjöl
  • Skållningen från gårdagen
  • 60-70 g vetemjöl special
  • 8 g havssalt
  • 30 g mandel
  • 30 g valnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.